Ouders nieuwe leerling

Beste ouders,

Wij zijn blij dat u de moeite heeft genomen om onze website te bezoeken in uw zoektocht naar een nieuwe school voor uw zoon of dochter. U staat voor een heel belangrijke keus.
Op deze site kunt u informatie vinden die die keus voor u iets makkelijker kan maken. Onder het kopje 'belangrijke documenten' vindt u o.a. de schoolgids, het schooljaarplan, de inspectierapporten en het schooljaarverslag (dit laatste wordt binnenkort geplaatst); onder het kopje 'groepen' vindt u allerlei informatie en foto's vanuit de groepen; affijn onder ieder kopje vindt u wel interessante informatie.
De onderwijsverslagen kunt u vinden op www.onderwijsinspectie.nl. U kunt hier ook lezen hoe andere scholen door de inspectie worden beoordeeld.

Papier (maar zeker ook een website) is geduldig en we kunnen daar allerlei mooie dingen op laten zien, maar de keuze van een goede school wordt ook, en misschien wel in de eerste plaats, bepaald door een klik die u met de school heeft. Met andere woorden, of u vertrouwen heeft in de school.

Daarom stellen wij het op prijs om ouders van nieuwe leerlingen in een persoonlijk gesprek en met een rondleiding kennis te laten maken met de school. Wij nodigen u graag uit voor het maken van een afspraak op telefoonnummer (0416)561738.