Leerkrachten

Team

 

 

FrankvanMaldegem2014 Frank van Maldegem
(schoolleider)

Hallo allemaal, ik ben de directeur van deze school. Trots ben ik op de kinderen en het team. Samen werken wij in een goede sfeer aan ieders ontwikkeling. Naast aandacht voor de schoolse vakken, hebben we ook aandacht voor elkaar. Je gelukkig voelen...weten dat je er mag zijn en dat je er toe doet...is wat wij belangrijk vinden. Als directeur ben ik vaak aan het regelen en overleggen met collega's van onze school en andere scholen. Samen met de juffen en meneren nadenken over hoe we het zo goed mogelijk kunnen doen vind ik fijn, en het leuke van schoolleider zijn is dat je eigenlijk met alle kinderen op school wel contact hebt. De deur van mijn kamer, vlakbij de hoofdingang, staat bijna altijd open. Dat betekent dat je zo naar binnen kunt. Dit geldt voor kinderen en volwassenen, wil je iets met me delen, bespreken of dit nu iets fijns, vervelends, bijzonder of eigenlijk heel gewoon is...je bent van harte welkom!

MaryvanKessel2014

Mary van Kessel
(Intern Begeleider) 

Ik ben juffrouw Mary. Ik werk op maandag, dinsdag en donderdag. Ik ben samen met juffrouw Oranda intern begeleider. Ik denk met de leerkrachten van de groepen 1 t/m 4 mee over hoe zij het beste onderwijs en zorg kunnen geven aan alle kinderen in hun groep. Ik heb hierover regelmatig gesprekken met hen, maar ook met kinderen, ouders en met deskundigen van buiten de school. Gedurende een gedeelte van mijn werktijd geef ik remedial teaching. Daarnaast ben ik lid van het coördinatieteam wat zich bezig houdt met de aansturing en begeleiding van de ontwikkelingen binnen de school. Ik vind het heel leuk om samen met juf Miriam het schoolreisje te organiseren. Mijn hobby’s zijn theaterbezoek, zingen, toneelspelen en spannende boeken lezen. Ik ben getrouwd met Peter, heb twee grote zonen (Bas en Erik) en ook al twee lieve kleinkinderen (Kayla en Ryan).

 

 Oranda Rijssemus

Oranda Rijssemus
(Intern Begeleider)

Ik ben juffrouw Oranda. Op dit moment ben ik de hele week op school. Ik ben samen met juffrouw Mary intern begeleider van de school. Regelmatig ben ik betrokken bij besprekingen over het wel en wee van de kinderen hier op school. Mijn zorg is dat kinderen het naar hun zin hebben en extra ondersteuning krijgen als dat nodig blijkt te zijn. Hierover heb ik contact met mijn collega’s, ouders, externe deskundigen, maar ook met kinderen. Met kinderen een persoonlijk gesprekje voeren over hoe zij denken vind ik erg leuk om te doen.

Ik houd me ook bezig met de ontwikkeling van de school, bijvoorbeeld als een verandering ingezet moet worden wat ten goede komt van het onderwijs op de Pater.

U kunt mij vinden in het kamertje naast groep 4B, mijn deur staat altijd open.

Mijn hobby’s zijn tennissen, muziek en dansen. Ook houd ik erg veel van grapjes maken en lachen. Ik heb een dochter van 24 en een zoon van 18 jaar.

 

JoseVoorbraak2014 José Voorbraak
(leerkracht groep 1/2A)

Hallo, ik ben juf José en werk samen met juf Marja in een groep met kleuters. Onze groep heet groep 1/2A. Er zitten heel leuke/gezellige kinderen bij ons in de groep. Je kunt mij hier vinden op de donderdag en vrijdag en vaak op woensdag. Als je zin hebt om eens een kijkje te komen nemen in onze klas...je bent van harte welkom! Tot ziens en groetjes van juf José.

6072T33 Trudy Zeegers
(leerkracht groep 1/2B)

Hallo, ik ben juffrouw Trudy. Ik werk samen met juffrouw Dorien in groep 1-2 b. Ik vind het heerlijk om met kleuters te werken. Momenteel zitten er 23 kinderen in onze groep. Binnenkort komen er weer een paar kleuters bij. Ik werk op maandag, dinsdag en donderdag in onze klas. Als je een keer zin hebt om te komen kijken, dan mag je altijd binnenlopen. Misschien tot ziens.

DorienFasting2014 Dorien Fasting
(leerkracht groep 1/2B)

Ik ben juf Dorien en werk afwisselend in groep 1/2A met juf José en juf Hanneke en in groep 1/2B met juf Trudy. We hebben een super gezellig stel kleuters in onze groepen. Iedere dag doen we leuke en leerzame activiteiten; in de kring, tijdens een werkles, in de speelzaal en op de speelplaats. Samen met de kinderen zorgen we ervoor dat de klas er kleurig en sfeervol uitziet. Want alle knutselwerkjes, schilderijen en tekeningen krijgen een mooi plekje. Wil je deze kunstwerken komen bewonderen, dan is iedereen van harte welkom.

AnnemarieBeernink2014 Annemarie Beernink
(leerkracht groep 2C)

Ik ben juf Annemarie en werk samen met juf Daniëlle in groep 2C. Op maandag en dinsdag ben ik in onze klas. In onze klas werken en spelen we met allemaal oudste kleuters. Naast hard werken gaan we ook leuke dingen doen, dus dat moet een gezellige tijd worden. Kom gerust eens bij ons kijken!
DanillevanGorkum2014 Daniëlle van Gorkum
(leerkracht groep 2C)

Hoi! Ik ben juffrouw Daniëlle. Op woensdag, donderdag en vrijdag ben ik op school te vinden. Op maandag en dinsdag is juf Annemarie in onze klas.In onze klas zitten allemaal oudste kleuters waar we veel leerzame en leuke dingen mee gaan doen. Samen gaan we er een leerzaam en gezellig schooljaar van maken! Nieuwsgierig naar onze klas? Of heeft u nog andere vragen, kom dan gerust bij ons binnen.

MarijkeKlis2014

Marijke Klis
(leerkracht groep 3A)

Hoi allemaal, Ik ben juffrouw Marijke. Ik woon in Kaatsheuvel en heb een dochtertje June en een zoontje Mick.

Ik werk nu voor het elfde jaar op de Pater v.d. Geldschool. Dit jaar sta ik samen met juf Marieke en meneer Nick (stagaire), voor het eerst, in groep 8! Spannend, maar zeker erg leuk!

Ik werk dit jaar op dinsdag, woensdag en donderdag in groep 8. Als je het leuk vindt kom dan gerust even een kijkje nemen. Tot ziens! groetjes juf Marijke

FloorWouters2014

Floor Wouters
(leerkracht groep 3B)
 
Mijn naam is Floor Wouters. Ik geef les aan groep 3B. Ik geef voor het eerst jaar les in groep 3. Dit jaar samen met juf Inge. Mijn leukste vakken zijn lezen en gym.  In groep 3 gaan we veel lezen. Gelukkig is lezen  mijn grootste hobby. Ik hoop dat ik de kinderen van de 3 net zo gek kan maken voor lezen als ik dat zelf ben. Daarom lees ik veel voor uit verschillende soorten boeken.

Juffrouw zijn is het aller-leukste vak van de wereld. Wil je meer weten over groep 3 of over mij, loop dan gerust eens even binnen.MarillevanNoort2014

Mariëlle van Noort
(leerkracht groep 3B)

Hallo, Ik ben juf Mariëlle. Ik werk al weer een hele tijd met plezier op de Pater. Ik heb al in heel wat groepen lesgegeven. Nu werk ik samen met juf Floor in groep 3B. Wij geven daar les aan hele leergierige kinderen.  Ik geef heel graag teken- en muziekles. Op dinsdag en woensdag kun je mij in deze groep zien werken. Kom maar eens kijken! Naast mijn werk in de groep ga ik me ook dit jaar weer bezighouden met de kinderraad. Je kunt hier trouwens nog meer over lezen als je kijkt onder het kopje kinderraad. Ik ben benieuwd wat de kinderen allemaal bedenken dit jaar!

IngevanEggelen2014

Inge van Eggelen
(leerkracht groep 4A)

 

Binnenkort stelt juf Inge zich hier voor.

HannekeMulders2014 Hanneke Mulders
(leerkracht groep 4B)

Hoi! Ik ben juf Hanneke. Ik werk al best lang samen met juf Helma. We hebben ook een paar jaar groep 3 gehad en nu zijn we weer terug in groep 4.  In onze klas wordt hard gewerkt, maar gezellige dingen doen vinden wij ook heel belangrijk. Ik hou heel erg van knutselen. Het fijne hiervan is, dat iedereen dat kan! Wij proberen ook regelmatig foto's te maken van de bezigheden van de kinderen, en als ze goed gelukt zijn, zetten we ze op onze groepspagina. Dus als je nieuwsgierig bent, kun je een kijkje nemen. Naast juf ben ik ook de contactpersoon van de verkeerswerkgroep. Samen met alle leerkrachten proberen wij de school en zijn omgeving zo veilig mogelijk te maken en de kinderen bekend te maken met het verkeer. Ook u als ouder speelt daarin een heel belangrijke rol! Samen met u en de kinderen hoop ik er weer een verkeersveilig en gezellig schooljaar van te maken. Tot ziens.

HelmaBreemer2014

Helma Bremer

(leerkracht groep 4B)

Hoi allemaal! Ik ben juf Helma en werk samen met juf Hanneke in groep 4B. In onze groep zitten erg enthousiaste kinderen. Ik kom dus graag naar school om dit stelletje les te geven. In groep 4 leren we veel en tijdens het leren maken we ook veel plezier met elkaar. Heb je zin om eens te komen kijken dan ben je altijd van harte welkom!! Tot ziens.

MoniqueSchoenmakers2014

Monique Schoenmakers 
(leerkracht groep 5A)

Hallo allemaal. Ik ben juf Monique en op woensdag, donderdag en vrijdag kun je me vinden in groep 5a. Op de andere dagen is juf Helma er. In groep 5a zitten heel enthousiaste leerlingen. Ze weten veel en vertellen daar graag over. Ik vertel ook graag allerlei dingen en mijn lievelingsvakken zijn tekenen, handvaardigheid en biologie en ik gebruik graag het digibord. In mijn vrije tijd zie je dat ook een beetje terug: ik wandel graag in de bossen met onze hond en als ik tijd heb vind ik het leuk om lekker creatief bezig te zijn. Ook maak ik dan lessen voor op het digibord. Verder vind ik het heel leuk om foto’s te maken en ik hoop jullie dan ook veel te laten zien van wat we allemaal doen in onze klas. Natuurlijk kun je ook altijd zelf een kijkje komen nemen !

LousMommers2014

Lous Mommers
(leerkracht groep 5A en 5B)

Dag allemaal,
ik ben juf Lous. Aan het begin van de week zie je me bij groep 5A later in de week bij groep 5B. Bij beide groepen ga ik proberen die wijsneuzen nog wijzer te maken. Samen maken we er een gezellig jaar van.
In mijn vrije tijd bezoek ik graag musea, schouwburg en film en ik lees graag een boek. Eigenlijk houd ik wel van cultuur, vandaar dat ik ervoor gekozen heb om cultuurcoördinator van de school te worden.

AnnemarievanSluisveld2014

Annemarie van Sluisveld
(leerkracht groep 6A)

Dag, ik ben juf Annemarie. Ik werk samen met juf Kim. Woensdat tot en met vrijdag ben ik meestal in de groep. Juf Kim werkt op maandag en dinsdag met de kinderen. In groep 6A zitten veel enthousiaste leerlingen. We werken erg hard omdat er erg veel op het programma staat . We wisselen de lessen af met een leuke  activiteit, een denkspelletje of een bruisende beweging. Ook maken we natuurlijk tijd vrij voor allerlei creatieve activiteiten, schilderen, boetseren, tekenen; noem maar op. We gaan graag op excursie of volgen een workshop. Dit prikkelt en stimuleert de kinderen enorm. Loop gewoon eens binnen, kijk eens rond en proef ook wat van de gezellige sfeer.

KimMartens2014

 

 

Kim Martens
(leerkracht groep 6A)

Mijn naam is juf Kim en ik werk op maandag en dinsdag in groep 6.  Onze klas, groep 6, is een enthousiast en gezellig stel! 

Ik vind het leuk om rekenen te geven. Vooral als de kinderen tijdens de les 'o, zit dat zo ... ' zeggen! Daar word ik blij van! Ik ben graag in gesprek met de kinderen. Wat gaat al goed? Waar kun je nog aan werken? Hoe ga je / we dat doen? Ik vind het een uitdaging om samen tot een hoger level te komen. 

Sinds januari 2018 zitten we in een 'nieuw' gebouw. Een kleiner gebouw, maar wel enorm knus. Waar we samen nog een leuke tijd van gaan maken. Ik heb er zin in! 

5072T20

Naomi Schellekens
(leerkracht groep 6B)

Hallo, ik ben juf Naomi.
Ik werk de hele week op de Pater van der Geld in de combinatieklas groep 5/6. Dat is heel gezellig en we leren veel van elkaar. In onze groep werken we met tablets tijdens rekenen, taal en spelling. Dat vinden de kinderen en ik erg leuk. Mijn lievelingsvakken op school zijn rekenen en gym. Naast het werken op school vind ik het leuk om gezellige dingen te doen met vrienden en vriendinnen, filmpjes op te nemen en om te sporten. 

BartSnoeren2014

Bart Snoeren
(leerkracht groep 7A en groep 4/5B)

Hoi, Ik ben meneer Bart. Ondertussen ben ik al zo'n 27 jaar werkzaam op de Pater van der Geld. Al die tijd werk ik in de bovenbouw, de groepen 5 t/m 8 dus. Momenteel werk ik samen met juf Tilly in groep 7A en met juf Inge in groep 4/5B. In deze groepen zitten hele leuke en gezellige kinderen. We hebben samen altijd veel plezier en werken hard.  Naast het werk als leerkracht ben ik ook de ICT-er van onze school. Dat betekent dat ik alles regel wat met computers te maken heeft. Ik ga graag naar de wedstrijden van Willem II kijken. Van deze club heb ik al een jaar of 20 een seizoenkaart. Ook in de klas kletsen we vaak over voetbal (en soms plagen we elkaar een beetje als bijv. Willem II of Feijenoord/Ajax/PSV/RKC verloren heeft.) Ook vind ik het heel leuk om video's te bewerken op de computer en er dan een DVD van te maken. Wie weet zie ik je een keer bij ons in de groep.


EefjevdAa2014 

Eefje Manders
(leerkracht groep 7B)

Hoi, ik ben juf Eefje. Ik werk voor het negende jaar op deze school. Na enkele jaren in groep 2 te hebben gewerkt, werk ik nu samen met juf Anja in groep 4B. Het is een klas van 24 kinderen, die hard kunnen werken, maar ook wel eens flink kunnen kletsen... Op maandag, dinsdag en vrijdag ben ik in de klas, en de andere dagen is juf Anja er, want dan ben ik thuis bij mijn kindjes Gieke en Max. We werken erg hard om alle kinderen veel te kunnen leren. We zijn veel bezig met taal, spelling, lezen en rekenen. Maar natuurlijk zijn we ook met creatieve vakken bezig. We proberen het zo gezellig en fijn mogelijk te maken, zodat iedereen zich prettig voelt in de klas en iedereen zo goed mogelijk kan leren. Een spelletje, even dansen of lekker gek doen hoort er natuurlijk ook wel eens bij. Ben je nieuwsgierig geworden, dan kom maar eens bij ons kijken, hoor!

TillydeJongh2014

Tilly de Jongh
(leerkracht groep 7a)

Mijn naam is Tilly de Jongh. Samen met juf Marie-José Schrover werk ik in groep 7. Dit doe ik met veel plezier: ik vind het een uitdaging om met kinderen te werken die wat ouder zijn. De leerstof in groep 7 is behoorlijk pittig. Ik vind het boeiend om kinderen op hun eigen niveau te helpen zich deze stof eigen te maken. Naast het volle programma in de klas nemen we ook tijd voor leuke excursies. Ik weet nu al dat we dit schooljaar meedoen aan Dassenwerk, de Boomfeestdag, Drempels weg en aan Scoren voor gezondheid. Naast het werken in de klas, ben ik voor groep 4 t/m 8 taalcoördinator. Als je er meer over wilt weten, kun je hierover iets lezen bij het stuk “coördinatoren”. Ook werk ik voor het managementteam. Daarin vertegenwoordig ik de bovenbouw.

JasperJansen

Jasper Jansen
(leerkracht groep 8B)

Hallo! Ik ben meneer Jasper. Geboren en getogen in Loon op Zand. Daar heb ik ook mijn vriendin leren kennen. 
Dit schooljaar mag ik weer een van de leerkrachten van groep 8 zijn. Van maandag tot en met vrijdag mag ik les geven aan 23 toffe kinderen. Sinds januari mogen wij (groep 8) ‘inwonen’ bij OBS Van der Heijden. Dankzij hun gastvrijheid kunnen wij ook daar knallen. 
Met z’n allen gaan we proberen er een leuk laatste jaar van maken. Zo gaan we eerst met zijn allen laten zien wat wij kunnen. Daarna gaan we aan een spetterend afscheid van de Pater van der Geldschool werken. Spannend… 
Als ik niet op school ben, kan ik zomaar bezig zijn met een rondje wielrennen óf een van mijn grootste hobby’s: RKC Waalwijk.
 
Als je meer wilt weten over groep 8 of over mij, loop dan na schooltijd gerust eens binnen.
 
 
MariekeBakkers2014

Marieke Bakkers
(leerkracht groep 8A)

Mijn naam is juffrouw Marieke. Samen met juffrouw Eefje werk ik dit jaar in groep 8a. Ik werk op donderdag en vrijdag in de groep. Onze groep telt 26 kinderen. We hebben super leuke kinderen in de groep en er wordt hard gewerkt! Dat moet ook wel want groep 8 is het laatste jaar op de basisschool...een leuk en spannend jaar, want weet jij al naar welke school jij graag wilt gaan na de basisschool? Dit jaar gaan we ook op kamp en in de laatste schoolweek sluiten we de basisschooltijd samen af. Hoe? Daar kom je in de laatste week achter! In groep 8 werken we veel samen met alle kinderen, dus ook met de kinderen uit 8b. 

Ik werk niet alleen in groep 8, maar ook begeleid ik studenten die nog aan het leren zijn om juf of meneer te worden. Je bent altijd welkom als je een keer wilt komen kijken in de klas.

MiriamSeverijns2014

Miriam Severijns
(onderwijsassistente)

Hallo allemaal ik ben juffrouw Miriam. Ik werk nu 9 jaar met heel veel plezier op "de Pater" als onderwijsassistente. Ik ben maandag de hele dag op school en verder de dinsdag-, woensdag-, en donderdagochtend. Ik werk in verschillende klassen en met verschillende kinderen die hier en daar wat extra ondersteuning nodig hebben. Ik zorg er voor dat als leerkrachten extra werkbladen, etiketten,  spelletjes en andere dingen nodig hebben, dat die gemaakt worden. Verder zorg ik ook voor de verschillende sportactiviteiten waar onze school allemaal aan meedoet, zoals bijv. het schoolzwemtoernooi, het handbaltoernooi en natuurlijk het schoolvoetbaltoernooi. Mijn werk bestaat dus uit heel veel verschillende dingen. Daarom is het zo leuk. Verder ben ik moeder van twee jongens Luuk (18) en Daan (15) en die zijn allebei heel sportief, dus in het weekend ben ik  meestal ergens langs een voetbalveld te vinden. Gelukkig vind ik voetbal erg leuk, dus ik doe dat met heel veel plezier en net als meneer Bart ben ik ook voor Willem II.

AnnemarieBeernink2014 Annemarie Beernink
(leerkracht onderwijsondersteuning)

Ik ben juf Annemarie en op woensdagochtend werk ik als remedial teacher voor de kleuters van onze school. Dat betekent dat ik met kleuters die extra zorg/begeleiding nodig hebben, alleen of in een klein groepje werk. Dat kan zijn op het gebied van taal, motoriek of rekenen, enz. Dit is altijd in overleg met de groepsleerkracht en de ouders.

TillydeJongh2014

Tilly de Jongh
(vakcoördinator taal groep 4-8)

Enkele jaren geleden hebben we op onze school de taken opnieuw verdeeld. Een aantal vakcoördinatoren is toen aangesteld, die verantwoordelijk werd voor een bepaald vakgebied. Ik mocht dit worden voor het vakgebied “taal en spelling”. Dit jaar gaan we op zoek naar een nieuwe taal- en spellingmethode. Deze nieuwe methode gaan we vanaf schooljaar 2015-2016 op onze school gebruiken.

6072T33

 

Trudy Zeegers
(vakcoördinator taal groep 1-2)

Naast leerkracht ben ik ook coördinator taal voor groep 1-2.
In groep 1-2 zijn wij eigenlijk de hele dag door met taal bezig. Dit gebeurt op heel veel manieren. We luisteren naar verhaaltjes, zingen liedjes, leren versjes, praten met elkaar en tijdens het werken met materialen stempelen we, spelen we met letters en wordt er gerijmd. Bij ieder thema worden er nieuwe letters aangeleerd. Er zijn ook al kinderen die helemaal zelf hun eigen naam kunnen schrijven.
We werken met de methode De Nieuwe Schatkist editie 3.
Op school zorgen wij ervoor dat de overgang van groep 2 naar groep 3 zo goed mogelijk verloopt. 

 
FloorWouters2014 Floor Wouters
(vakcoördinator lezen)

Hoi, mijn naam is juf Floor. Ik ben coördinator van het lezen op de Pater van der Geldschool. Ik vind dit zelf erg leuk omdat ik veel van lezen houd. Ik hoop dat ik ook andere mensen enthousiast kan maken voor het lezen.


IngevanEggelen2014 Inge van Eggelen
(vakcoördinator creatieve vakken)

Ik ben Inge van Eggelen, vakcoördinator van de creatieve vakken. Ik ben verantwoordelijk voor het creatieve gebeuren binnen de school. Ieder jaar organiseer ik samen met de werkgroep 2 x een inloop, zodat ook anderen kunnen genieten van al het moois dat door de kinderen gemaakt wordt. Ik hoop er weer een creatief jaar van te maken!

MarijkeKlis2014

Marijke Klis 
(intern contactpersoon)

Ik ben juffrouw Marijke. Ik ben Intern Contact Persoon op onze school. Dat betekent dat ik naar je kan luisteren en je probeer te helpen als er dingen gebeuren met je die je niet fijn vindt. Dit kan gebeuren door andere kinderen, maar ook door volwassenen op school. Je kan hier buikpijn van krijgen, wij noemen dit ook wel de buikpijngeheimen. Dit zijn helemaal geen fijne geheimen. Als je hierover wilt praten, kun je altijd bij ons terecht. Als je er liever niet over wilt praten, kan je het natuurlijk ook altijd opschrijven. Er hangt op school een rode brievenbus waarin je dit briefje kan stoppen. Wij zullen dan proberen om je te helpen bij je probleem.

  Hotze Smeenk
(conciërge)

Binnenkort stelt meneer Hotze zichzelf hier voor.